dinsdag 7 februari 2012

HeadBlade Eclipse scheermes

Een paar weken geleden kreeg ik de nieuwe HeadBlade S4 Eclipse binnen. De Eclipse is de opvolger van de S4 Shadow Limited Edition scheermes. 

Dit nieuwe scheermes ziet er fantastisch uit. Ik scheer mijn hoofd niet kaal. Maar als je dit scheermes voelt en ziet krijg je meteen zin om je hoofd kaal te scheren.De Eclipse is het meest geavanceerde scheerapparaat op de markt. Het is een mooi, strak en stoer scheermes. Het is gemaakt van met de hand gepolijst hoogwaardig roestvast staal (RVS). Onberispelijk glimmend metaal. Boven het scheermes zit een rubberen ring voor de vinger. Deze rubberen ring zorgt voor meer grip tijdens het scheren. Het mooie is dat de rubberen ring volledig is ingebed in de metalen romp van het scheermes.

De wieltjes in het scheermes zijn van hard rubber. De wieltjes hebben een belangrijke functie. Het zorgt voor comfortabel scheren en een goede geleiding over het hoofd. Wat altijd leuk is zijn de velgen in de wieltjes. De TripleBlade scheermesjes passen het beste in dit scheermes.


Als je een echte HeadBlader bent dan is dit scheermes een echte must have. Wellicht kan je je vrouw of vriendin lief aankijken en vragen of zij dit scheermes wil kopen als verjaardagscadeau.

1 opmerking:

  1. oei oei, mooie gadget; ik scheer ook mijn hoofd kaal, maar vind het best wat kosten; heb ook eens wat prijsjes op een rij gezet, zo'n ding niet meegerekend ...

    http://mode-uiterlijk.todio.nl/haar/geld-besparen-door-een-kaal-hoofd-5731.html

    BeantwoordenVerwijderen