vrijdag 25 december 2009

De drietrapsraket naar een glad scheerresultaat


Veel mensen vragen aan mij: hoe ben je op het idee gekomen om iets te doen met scheren? Ik begin dan altijd met mijn drietrapsraket scheerervaring van Proraso. Proraso is het meest gebruikte scheermerk in de Italiaanse herenkapper. Een paar jaar geleden kocht ik van dit merk bij mijn herenkapper een:
1 Pre shave crème
2 Scheercrème
3 After shave balm
Toen ik deze drie scheerproducten gebruikte had ik een WOW-moment. Eerst gebruikte ik de Pre shave crème. Vervolgens deed ik hier overheen - met een scheerkwast - een beetje scheercrème. Scheren en daarna gebruikte ik de After shave balm. Resultaat: perfect glad scheerresultaat, lekker fris en verkwikkend.
Maar kost dat dan niet veel tijd? Tsja, je bent inderdaad een minuutje langer bezig. Maar het is wel genieten 's-morgensvroeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten