vrijdag 22 juli 2011

American Crew

Al enige jaren doe ik mijn haar met shampoo's van American Crew. Sinds de oprichting van mijn webshop Manandshaving.nl ben ik in aanraking gekomen met American Crew. De shampoo's, conditioners en haarstylingproducten van American Crew bevallen mij prima.
De producten van American Crew zijn wel prijzig, hoor. Maar het zijn dan wel topproducten. De shampoo's en conditioners ruiken zoals een shampoo hoort te ruiken. Geen fratsen maar gewoon een milde zeepachtige en kruidige geur.
In het verleden had ik nog wel eens last van jeuk aan de kop. Je weet wel, heel irritant. Had ik mijn haren gewassen en de volgende dag al die vervelende jeuk. Met de shampoo van American Crew heb ik daar geen last meer van.
Ik ben zelf gecharmeerd van de Citrus Mint shampoo en conditioner. Heerlijk fris en verkwikkend. Heb je lekker gesport en gezweet dan is de Citrus Mint echt een verademing onder de douche. Eerst de shampoo aanbrengen, uitspoelen, een klein beetje conditioner licht inmasseren in het haar, even laten inwerken en goed schoonspoelen.
Ik heb zelf krullen in het haar. Krullen, altijd leuk. Maar het probleem van krullen is: het springt alle kanten op. Hoe hou je die krullen onder controle. In het verleden al behoorlijk veel haargel of ander spul in mijn haar gesmeerd. Meestal zonder succes. Of te plakkerig, of te vettig, of te hard, of van die witte vlokken in het haar. Ik gebruik nu American Crew Classic Medium Hold Spray Gel. Ideaal spul. Precies goed voor mijn krullen. Na het douchen een klein beetje sprayen even in model brengen en klaar. De krullen blijven onder controle gedurende de dag.
American Crew heeft het meest complete haarverzorging en -styling aanbod voor mannen. Er zit ongetwijfeld wel iets tussen voor jou. In mijn volgende blog vertel ik iets over de anti haarverlies producten van American Crew.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten