zondag 4 april 2010

Haarstyling, als je haar maar goed zit!

Sommige van ons zijn echte controlfreaks. Ik ook wel een beetje. Zeker als het over mijn haar gaat. Als mijn haar goed zit dan zit de rest ook wel goed;-) Zoals eerder verteld heb ik krullen. Als je niets doet springen die alle kanten op. En dat wil je niet. Dus elke ochtend druk in de weer met haargel om die krullen in bedwang te houden.
Al in het begin stadium van mijn webwinkel kocht ik diverse merken haarstylingproducten in. Tjonge, wat een keuze. American Crew, Men-Ü en Woody's zijn echte kapsalon merken en hebben een enorm aanbod. Voor elk type haar of haarstijl is er wel wat te vinden. Wil je een gladde look, een stadse en nonchalante coupe of krullerig, springerig en lekker wild haar, alles kan.
De basis voor haarstylingproducten is: schuim, gel, pommade en wax. Uiteindelijk gaat het om de mate van stevigheid en glans: van medium tot maximum stevigheid en van matte glans tot en met maximum glans.
Voor een natuurlijke en matte look gebruik je de Fiber van American Crew. Wil je een strakke look of golvend haar glad maken gebruik dan Grooming Cream van hetzelfde merk. Ben je meer zo'n surfertype en heb je een zongebleekte beach & surferlook gebruik dan de Clay van Men-Ü. Of wil je dat alles rechtop moet blijven zitten of dat je coupe zelfs met windkracht 12 overeind blijft gebruik dan de Wood Glue van Woody's. Deze gel is echt extreem.
Kortom, voor de controlefreaks onder ons zijn er genoeg hulpmiddelen om het haar te kneden zoals we dat willen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten