zondag 21 februari 2010

Welk scheertype ben jij?Er zijn diverse scheertypen te onderscheiden. Welk scheertype ben jij?

De No-nonsense Scheerder
Geen gedoe 's-morgens. Gewoon snel scheren met een scheerschuim en een Gillette Fusion scheermes. Nablussen met een after shave balm. En klaar!

De Klassieke Scheerder
De Klassieke scheerder neemt de tijd 's-morgens. Even lekker genieten. Eerst een pre shave gel of olie. Daarna lekker het gezicht inzepen met een scheerkwast en een klassieke scheercrème met een klassieke geur. Na het scheren een heerlijke after shave balm.


De Sportieve Scheerder
Ik werk, ik sport dus mijn huid en gezicht verdienen het beste. Het scheren begint met een grondige reiniging van het gezicht met een reinigingsgel. Vervolgens een frisse scheercrème of scheergel. Daarna een verkwikkende en verzorgende after shave balm en een hydraterende moisturizer voor een gezonde en frisse look.


De IJdele Precisie Scheeder
Een perfect glad scheerresultaat hoort bij een succesvol leven. Eerst het gezicht reinigen met een reinigingsgel. Een pre shave olie voor optimale scheercondities. Daarna een transparante scheergel om precies langs de bakkebaarden te kunnen scheren. Na het scheren een hydraterende moisturizer, anti-wallen of anti-rimpel crème voor een fris en gezond eindresultaat.

De Probleemscheerder
Acné of een gevoelige huid zorgt voor huidirritaties tijdens en na het scheren. Voor deze scheerder is scheren geen pretje. Soms gebruikt deze scheerder ook een scheerapparaat. Voor het natscheren gebruikt hij ongeparfumeerde pre shave en scheercrèmes. Na het scheren kalmeert hij de huid met een after shave repair.

1 opmerking:

 1. Hai !

  Ik val denk ik onder de categorie 'Probleemscheerders' :-/

  Iemand advies ervaring met het scheren van lichaamshaar ?

  Hoop dat iemand me kan helpen :-)


  HJ

  BeantwoordenVerwijderen